Politologický spolek

Politologický spolek byl založen v únoru 2022 z podnětu kolektivu Studovny KFHS/KPOL se záměrem sdružovat studenty politologie a příbuzných společenskovědních oborů v reakci na vznik samostatné katedry politologie.

Našim cílem je informovat, vzdělávat, bavit a seznamovat studenty s nejen politologickými tématy a přímo propojit studenty s děním na fakultě. Vytváříme bezpečný prostor pro seberealizaci a zprostředkováváme studentům různými cestami nové zajímavé zkušenosti, a to díky úzké spolupráci s fakultním PR oddělením, ale i s jinými univerzitními institucemi a organizacemi. Přitom pořádáme přednášky, debaty, diskuze, tematická filmová promítání, výlety a jiné zajímavé akce, a pomáháme fakultu reprezentovat na vysokoškolských veletrzích Gaudeamus a na Dnech otevřených dveří.

Zájemci o členství jsou kdykoliv vřele vítáni! V případě zájmu o členství či o informace nás doporučujeme kdykoliv kontaktovat na našem Instagramu nebo na e-mailu, případně osobně na Filozofické fakultě, ve Studovně KFHS/KPOL v místnosti B001.

Seznam členů vedení a kontakty

Politologický SPOLEK FF UJEP

E-mail: spolek.ffujep@gmail.com
Instagram: @spolek_ffujep
Facebook: https://www.facebook.com/spolekffujep

Předseda spolku a grafik

Bc. Matěj Mrhal
E-mail: mrh.matej@gmail.com

Místopředseda spolku

Michal Povr
E-mail: misapovr@seznam.cz

Členka Rady spolku

Dagmar Zorko
E-mail: dagmarzorko@gmail.com

PR

Bc. Kristýna Zajícová
E-mail: zajicovakristyna1@seznam.cz